Header City Of Mumbai India RemoteNext (5)

Welke functies bemiddelen wij?

Welke functies bemiddelen wij?

RemoteNext is actief in een aantal sectoren, waar wij ons samen met onze partner hebben gespecialiseerd in een aantal veel voorkomende functies.

  • Tekenaar/constructeurs (Hbo/Wo)
  • Constructeur/engineers (Hbo/Wo)
  • FEM Engineers (Hbo/Wo)
  • Structural Engineers (Hbo/Wo)

Deze functies worden ingevuld door Mechanical Engineers uit verschillende werkgebieden (Werktuigbouwkunde, Scheepsbouwkunde en Staalbouw) die wij werven en selecteren op Hbo en Wo-niveau op de beste universiteiten. Een van onze partners is een middelgroot ingenieursbureau in Mumbai, waar wij al meer dan 13 jaar mee samenwerken. De aanwezige Recruitment afdeling is speciaal ingericht om professionals te werven en selecteren voor de Europese markt van RemoteNext. Een andere grote beursgenoteerde partner zit in Zuid-Afrika, die op het gebied van de engineering zeer sterk aanwezig is en klaar staat om geschikte technische professionals te recruiten voor Nederlandse ondernemers. Beide partners selecteren specifiek kandidaten die bij uitstek geschikt zijn om samen te werken met jouw team. Hierbij letten ze op; het gebruik van Engels (taal & geschrift), pro-actieve houding, initiatiefnemen, juiste werkervaring en de bereidheid om te leren.

RemoteNext Engineering Job Profiles Vs Segments (1900 X 1104 Px) (1)
Overzicht van functies, sectors en opleidingsniveau

In welke sectoren zijn wij actief?

Zoals in bovenstaande matrix te zien is, zijn wij actief in meerdere technische sectoren. Wij starten met de bemiddeling van technische remote professionals in de Ship-building, Equipment Engineering, Process Industry en Steel Construction. Daar ligt onze grootste kennis en ervaring en ook van onze partners. Vervolgens breiden wij dit uit met andere sectoren. Binnen deze sectoren is het vinden van technische professionals binnen 4 tot 8 weken in de meeste gevallen goed te realiseren. Wij zullen ons met name focussen op engineers met enkele jaren ervaring, zodat ze van beginnersfouten in het vak hebben geleerd.

Doe de QuickScan en ontdek of u klaar bent voor Remote Engineering
RemoteNext Photo