Remote Engineering professionals in inda

Onze werkwijze

Lees hoe wij in korte tijd een remote professional voor jou werven

Doe de Quickscan

Snel een remote professional

Ben je op zoek naar een snelle en deskundige uitbreiding van het engineeringteam? Wil je blijven groeien met technische professionals op hbo- of wo-niveau? Dan ben je bij RemoteNext aan het juiste adres. Wij kunnen in de meeste gevallen binnen 4 tot 8 weken een passende collega vinden die remote aan de slag gaat. In die periode zorgen we dat alles klopt: van de eisen aan de kandidaat, tot de coaching en begeleiding en natuurlijk het papierwerk.

Hoe gaat de werving en selectie?

Wanneer je een opdracht plaatst bij RemoteNext, gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Dit doen we via onze uitstekende connecties, die we in de afgelopen 13 jaar hebben opgebouwd met onze partners in India en Zuid-Afrika. Eerst leveren we een gedegen vacaturetekst en goed bedrijfsprofiel aan. Daarna zoekt onze lokale recruiter naar goede matches voor jouw bedrijf. Na een eerste check op opleiding en werkervaring, gaan we verder met de kandidaten die het beste bij jouw opdracht en bedrijfscultuur passen. Tijdens de selectie letten we onder andere op:

  • Beoordeling van technische capaciteiten
  • Inschatting van het juiste werkniveau
  • Evaluatie van taalbeheersing en communicatie
  • Iemands karakter en (werk)mentaliteit

Na de selectie blijven er een paar kandidaten over. Jij gaat online kennismakingsgesprekken voeren, zodat je de nieuwe collega zelf kunt selecteren. Natuurlijk begeleiden en monitoren we dit proces voortdurend. We zijn pas tevreden als jij dat bent.

Werkplek RemoteNext

Coaching en begeleiding

Bij RemoteNext nemen we niet alleen de verantwoordelijkheid voor het vinden van het juiste personeel, maar we streven ook naar een prettige samenwerking en uitstekende service. Onze remote engineers ontvangen van onze partner een uitstekend salaris en specifieke (software)trainingen. Ook zorgen we dat er een goede werkplek beschikbaar is in eigen land. Jouw nieuwe, remote medewerker zal niets tekort komen.

Uitdagingen bij remote werken

Het inhuren van remote professionals kan een snelle oplossing zijn om het tekort aan capaciteit en vaardigheden op te lossen. Maar er zitten ook uitdagingen aan een collega op afstand. Want ook engineers die op afstand werken, moeten voldoende begeleiding en aandacht krijgen om de juiste resultaten te halen. Als de engineer vanuit het buitenland werkt, komen er nog extra uitdagingen bij. Denk hierbij aan het tijdsverschil, cultuurverschil en het communiceren in een andere taal (Engels).

Zo lost RemoteNext het op

RemoteNext doet er alles aan om de uitdagingen tot een minimum te beperken. Zo werken we alleen samen met partners die in hun medewerker willen en kunnen investeren. Daarnaast zorgen we voor een goede start van de samenwerking tussen de remote professional en je team. We houden de samenwerking goed in de gaten en geven feedback en advies wanneer nodig. Zo houden we voortgangsgesprekken en tussentijdse evaluaties tussen alle betrokkenen. Waar nodig trainen we het team over de cultuurverschillen, zodat er wederzijdse kennis en begrip ontstaat.

Onze belofte

  • Wij werven de beste remote professionals voor je team
  • Onze remote professionals krijgen een goed salaris, pensioen, verzekering, opleiding, medische zorg en een goede werkplek
  • Wij coachen jou en onze remote professionals met begrip voor de verschillen in cultuur en mentaliteit
  • We doen ons uiterste best om van elk project een succes te maken!
Maak kennis met het netwerk van RemoteNext
RemoteNext Plaatje Website Waarom Remote Engineering Werkt (1)

Veelgestelde vragen

RemoteNext Works

Altijd de beste remote professionals voor je team!