Header RemoteNext Voordelen

De voordelen van RemoteNext

Lagere kosten

Het inhuren van een remote professional in India is veel goedkoper dan het inhuren van een vergelijkbare professional in Nederland, soms wel 20-50% goedkoper. Dit kan jouw bedrijf helpen besparingen te realiseren en toch te groeien.

Toegang tot een groter talentenpool

Door te kiezen voor een remote professional, hebben bedrijven toegang tot een groter talentenpool dan wanneer ze alleen kiezen voor lokale professionals. (Feit: In India studeren jaarlijks 1,5 miljoen studenten af aan de universiteit). Anders dan in Nederland is, er in India geen tekort aan goed opgeleid technisch personeel op Hbo en Wo-niveau.

Doe de QuickScan en ontdek of je klaar bent voor Remote Engineering

Verhoogde flexibiliteit

Remote professionals kunnen werken vanaf elke locatie, waardoor bedrijven in staat zijn om snel op veranderende behoeften in te spelen en snel te schakelen tussen projecten. Ook omdat men werkzaam is in verschillende tijdzones kunnen remote engineering professionals 24/7 werkzaam zijn, verspreid over de wereld.

Groei

Aangezien het steeds moeilijker is om binnen afzienbare tijd geschikte technische professionals te vinden in Nederland, wordt het voor bedrijven moeilijker om groei te realiseren. In India en Zuid-Afrika is geen tekort aan technische professionals, en bijna elke technische vacature kan vervuld worden binnen 4 tot 8 weken. Dus je bedrijf kan blijven groeien met online remote engineering.

Interesse? Neem contact op met team RemoteNext
RemoteNext Plaatje Website Nieuws Oprichting RemoteNext BV
Rene Ratering (links) en Bert Blaauw (rechts)