Remote werken; een wereld van mogelijkheden

Updates

25 juni 2024

Wist je dat er in meer dan 100 landen mensen op afstand werken? Dat betekent een wereld aan talent binnen handbereik, klaar om jouw team te versterken, waar je ook bent.

Technisch talent uit India

Neem bijvoorbeeld India, een broeinest van technisch talent. Met zes technische universiteiten in de top van de QS World University Rankings, levert India jaarlijks anderhalf miljoen hoogopgeleide technische professionals af. Ter vergelijking: Nederland, een land met aanzienlijke innovatiekracht, telt gemiddeld slechts 30.000 technische afgestudeerden per jaar. Dat is een verschil van maar liefst 50 keer! Met als gevolg dat India een grote groep hoogopgeleide technische professionals beschikbaar heeft.

Hoogopgeleide professionals

Deze nieuwe generatie professionals beschikt over wereldwijd erkende diploma’s, variërend van Elektrotechniek tot Werktuigbouwkunde. En het houdt niet op bij India; ook landen als Zuid-Afrika, Vietnam, Maleisië en Polen bieden een overvloed aan technisch talent. Hierbij is vooral Zuid-Afrika interessant vanwege dezelfde tijdszone en omdat een groot deel van de hoogopgeleide professionals, naast Engels ook Nederlands verstaat en deels ook spreekt!

Succesverhalen

Bedrijven als Philips, BMW, Samsung, Honeywell, Boeing, Siemens, VMI, Akerboom, Voortman Steel en nog vele tientallen andere hebben de potentie van remote werken in landen zoals India, Vietnam en Maleisië al ontdekt. Philips heeft bijv. al meer dan 5000 medewerkers werkzaam in India en Boeing meer dan 3000. De technici worden o.a. ingezet in de ontwikkeling van nieuwe producten, engineering, R&D, innovatie en softwareontwikkeling, eigenlijk in alle vakgebieden. Deze bedrijven hebben de voordelen van wereldwijde samenwerking en toegang tot divers talent al omarmd. Na een inwerkperiode hebben de bedrijven het succes van een remote afdeling ontdekt.

RemoteNext: Jouw partner in remote werken

Remote werken is de toekomst, en wij bij RemoteNext staan klaar om jou te helpen het maximale uit deze ontwikkeling te halen. Als specialist in het plaatsen van technische professionals, ingenieurs en tekenaars uit India en Zuid-Afrika, verbinden wij jouw bedrijf met het beste talent. 🌍

Klaar om de grenzen van jouw team te verleggen? Laten we samen de toekomst van werken vormgeven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen transformeren met de kracht van remote werken.

📞 050-8003400
📧 info@remotenext.nl

Let’s embrace the future of work together!

(Foto onder: Op de “Powering Ahead” Posidonia 2024 beurs in Athene: Rene Ratering van RemoteNext ontmoet onze partner uit India, en bespreken de laatste ontwikkelingen.)

RemoteNext Remote Werken Een Wereld Van Mogelijkheden (1)
Neem contact op voor meer informatie

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link