Header RemoteNext Zuid Afrika Kaapstad

Nieuwe samenwerking in Zuid-Afrika!

Internationale talentenpool groeit

Blog

7 december 2023

Internationale talentenpool groeit

Bij RemoteNext zijn we verheugd om een belangrijke stap voorwaarts aan te kondigen in onze missie om hoogwaardige remote engineers wereldwijd beschikbaar te maken voor onze gewaardeerde klanten.

We zijn trots om onze samenwerking met een vooraanstaande internationale recruitmentpartner in Zuid-Afrika aan te kondigen, met vestigingen in zowel Kaapstad als Pretoria. Dit opent de deuren naar een nog bredere internationale talentenpool en biedt onze klanten nog meer keuze naast onze talentenpool in India.

Enkele kerngetallen Zuid-Afrika:

  • Circa 60 miljoen inwoners
  • Enorme database van technische professionals:  >20.000 kandidaten
  • Recruitment team Engineering bestaat uit 24 medewerkers
  • Jaarlijkse plaatsingen engineers: > 180 technici

Wat maakt deze samenwerking zo bijzonder?

Ten eerste, dezelfde tijdzone! Dit betekent naadloze communicatie en directe samenwerking, zonder tijdverschillen om te overbruggen. Maar dat is nog niet alles.  De remote engineers in Zuid-Afrika hebben niet alleen een uitstekende beheersing van het Engels, maar ook van het Zuid-Afrikaans (leuke woorden en spreuken).

Het Zuid-Afrikaans heeft sterke taalverwantschap met het Nederlands, waardoor de communicatie nog soepeler verloopt, vooral voor Nederlandse bedrijven. Dit versterkt onze inzet om u hoogwaardige remote engineers te bieden.

Daarnaast staan de mensen in Zuid-Afrika bekend om hun sterke werkmentaliteit en toewijding aan kwaliteit. Dit betekent dat we niet alleen talent aanbieden, maar ook remote professionals die zich volledig inzetten voor uw projecten en doelen.

Met RemoteNext kunt u rekenen op wereldwijd remote engineering talent, met uitstekende begeleiding en coaching. We blijven ons inzetten om de perfecte match te maken en de beste remote engineers aan te bieden. Samen blijven we groeien en grenzen verleggen!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

T. 050-8003400

E. info@remotenext.nl

Doe de QuickScan en ontdek of u klaar bent voor Remote Engineering
Nieuwe samenwerking in Zuid-Afrika!

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link