De website staat live!

De website staat LIVE!

Trots op het resultaat

Updates

3 januari 2023

Trots op het resultaat

We zijn verheugd om onze nieuwe website te presenteren! We willen team B2design bedanken voor hun inzet en creativiteit, en we zijn trots op het resultaat!

Onze website is bedoeld om opdrachtgevers een overzicht te geven van onze remote engineers die beschikbaar zijn voor leuke opdrachten en goede samenwerkingen met Nederlandse bedrijven. Ons team van hoogopgeleide professionals, verspreid over verschillende tijdzones, biedt bedrijven de flexibiliteit en het talent dat men nodig heeft om de projecten te realiseren.

We zijn blij dat we met onze website onze diensten goed kunnen presenteren en dat we onze potentiële opdrachtgevers transparantie kunnen bieden over wie we zijn en wat we te bieden hebben. Ons doel is om bedrijven te helpen met het bereiken van hun doelen, met de hulp van onze remote engineers.

We hopen dat je tevreden bent over het gebruiksgemak van de website en horen graag feedback. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in onze diensten.

Team RemoteNext

Website RemoteNext

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link