Bezoek aan maritieme beurs Metstrade 2023 – RAI

Netwerken en zakendoen

Updates

20 november 2023

We zijn net terug van Metstrade 2023, de toonaangevende internationale vakbeurs voor de maritieme industrie. Voor ons team bij RemoteNext, dat zich specialiseert in het leveren van hoogwaardige remote engineering capaciteit, was deze beurs een onmisbare kans.

Onze diensten, gericht op het aanbieden van externe engineering ondersteuning, zijn essentieel voor bedrijven in de maritieme sector die op zoek zijn naar flexibele en deskundige technische hulp. Tijdens Metstrade hebben we de kans gekregen om de nieuwste ontwikkelingen te zien en te begrijpen hoe onze remote engineering services nog beter kunnen inspelen op de huidige en toekomstige behoeften van de industrie.

We hebben interessante gesprekken gevoerd en nieuwe relaties opgebouwd voor toekomstige engineeringprojecten. De inzichten die we hebben opgedaan, zullen bijdragen aan de continue verbetering van onze dienstverlening.

We kijken uit naar het toepassen van deze nieuwe kennis en het versterken van onze positie als betrouwbare partner in remote engineering oplossingen.

#Metstrade2023 #RemoteEngineering #Innovatie #RemoteNext #Netwerken #MaritiemeIndustrie

Metstrade Beurs RemoteNext

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link